qui V

Carles BELTRAN


Músic i compositor, amb una llarga trajectòria, responsable de tot l’esquelet sonor dels nostres concerts. Crea la versió de les cançons i  materials musicals  seleccionats, dissenyant un vestit nou per cada peça, convertint-la en allò que més li escau al nostre tempo, al nostre missatge, a la nostra emoció. Sobre els poemes seleccionats composa i busca sonoritats a mida pel conjunt de paraules, per la sonoritat de les paraules, per ser dit o per fer-ne una cançó.  Inventa i trena els enllaços que seran l’autèntic fil que guiarà qui ens escolti. En els directes, tocant guitarra i piano,  adapta les emocions a l’instant precís, trobant una simbiosi entre l’abstracció de la música i la nitidesa amb què viatgen les emocions més enllà de la raó.

Immediatament sento si una cançó em serveix, visualitzo per on podria anar, m’assec al piano, o agafo la guitarra i surt, tinc clar com i què farà sentir aquella harmonia, aquella melodia.
Llegim un poema i hi veiem coses absolutament diferents, jo no veig només les paraules, jo veig sobretot la música.
Si alguna cosa he vingut a fer a aquest món és a combatre el feixisme.


Lali BARENYS
Actriu amb llarga trajectòria al teatre, i no tan llarga , però fructífera i intensa, trajectòria en l’educació per la pau. Responsable del guió literari i dramatúrgic de l’espectacle. Un cop decidit el tema, en desglossa el contingut i troba poemes i textos i n’encarrega, i escriu si cal.  Dissenya l’estructura, poemes, textos i cançons, que finalment s’emmotllarà a l’esquelet musical. Amant de les paraules i d’aconseguir entendre-les i estimar-les, busca sempre com ser un transmissor d’emocions, per fer arribar la veu del poeta. A l’escenari vehicula emoció i contundència per ser fidel a les paraules i per guiar el viatge que proposem.

Jo veig paraules, emocions i metàfores, i elisions, sinalefes i hipérbatons, de seguida sé si sabré dir i estimar un poema.
Em fascina la música, per mi és un autèntic misteri: no saber dir per on entra, fa que entri molt més endins.
Crec fermament en l’amor armat, i sé que la feina de cadascú per millorar el mon és tan ingent com necessària.


NAMINA Natàlia Miró do NascimentoCantant i compositora, cantautora, amb sonoritats pròpies. Ningú resta indiferent a la seva càlida veu i a la seva expressivitat. En els nostres espectacles la Namina és la veu cantada, en ella es barregen i multipliquen les nostres dues essències: la música i la paraula. Estima les notes i les paraules per igual, i busca en cada moment quina sonoritat i quin tempo les faran viatjar cap a l’espectador amb més màgia.

No suportaria ser un article de mercat, els artistes hem de ser sincers per damunt de tot.
M’emociono a l’escenari, amb el que canto, amb el que diem, amb el que fem, estimo l’escenari.
El món és ple de persones que es pensen que tenen drets sobre les altres, sóc aquí per dir-los que no, en totes les meves vessants: no

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cercar en aquest blog