què Volem


si MALEÏDES LES GUERRES és un espectacle contra les guerres, 
VOLEM és un espectacle a favor de les lluites d'alliberament, 
a favor de la LLIBERTAT!
♬❃
Reivindiquem la lluita obrera i la llibertat d’expressió, 
la dignitat de totes les races i el respecte per les dones la lluita silenciosa per aconseguir alliberar-se del maltractador, la lluita per acabar amb el masclisme i amb els menyspreus i prejudicis, la lluita per l’amor homosexual, bisexual (i a les cireres amb nata si cal), 
i també la lluita per l’autodeterminació dels pobles, la lluita per una vida digna, 
en definitiva lluitem
contra la por i la intolerància al desconegut i diferent, 
clamem contra l’autoritarisme, les injustícies, les privacions de llibertat com a càstig per qui pensa, viu i actua diferent.
després d’un any intens, que continua, voltant pel país amb MALEÏDES, hem sentit la necessitat de seguir reivindicant un món millor, de seguir afilant les nostres armes de construcció massiva, amb la voluntat de remoure consciències. Seguim creient en la Cultura per la pau, la cultura pel combat. Enfront de la injustícia, l’horror i la barbàrie, contra la destrucció, el menyspreu i i l’odi tenim la bellesa, la música i la paraula, l’amor.
Us presentem el nostre nou treball, cridat a conviure amb Maleïdes, ple de melodies i poesia per sacsejar els nostres cors i per conjurar-nos a fer un món millor.
😊VOLEM reivindicar l’essència de les essències: LA LLIBERTAT
Les llibertats, individuals i col·lectives, èpiques i silencioses. Íntimes  i socials.
😊VOLEM volar, lliurement. Volar per denunciar com és la societat, l’entorn, les circumstàncies, els diners, el poder, les fronteres les mentides, les injustícies,, les creences, l’enveja l’analfabetisme, la cobdícia qui ens cus la boca i ens posa les cadenes .Trenquem-les. 

VOLEM. Volem cap a un nou espai on puguem ser i fer allò que ens ha de permetre viure feliços i estimar.
VOLEM alt , entre núvols i tempestes plens de lligams, cadenes, prejudicis, prohibicions i menyspreus, VOLEM per ploure ben fort i, un cop més amb música i paraules, desvetllar-nos i recordar-nos que fer un altre món és cosa nostra, i és possible. I urgent.
VOLEM fent una macro reivindicacio de l'ésser humà lliure,
responsable dels seus actes i de les seves decisions, responsable de la seva llibertat, que no ha de ser coartada per res ni ningú.
Per tot això, convivint amb MALEÏDES LES GUERRES (i aquell qui les va fer) estrenem VOLEM! (Maleïdes les cadenes)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cercar en aquest blog